• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Fitbit Charge 4 - Activity tracker - Zwart

Houten speelgoed
€ 149.00149.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.05
lees meer
Fitbit Charge 4 - Activity tracker - Zwart
unknown

Zo worden verschillende sporten ondersteund en heeft de Fitbit meerdere sensoren om je activiteit zo nauwkeurig mogelijk te meten

Activiteiten

De Fitbit Charge 4 beschikt over verschillende sensoren om te meten welke activiteit beoefend wordt. Er worden verschillende sporten ondersteund. Denk hierbij aan hardlopen, atletiek, fitness, voetbal, tennis en nog veel meer. Veel van deze sporten worden automatisch herkent door de Fitbit. Gebruik continue hartslagmeting om je hartslag in rust te bepalen en je verbrande calorieën nauwkeuriger te meten.

Ingebouwde GPS

De Fitbit Charge 4 beschikt over een ingebouwde GPS, hierdoor kan je zonder je telefoon je gemiddelde snelheid en de afgelegde afstand in real time op het scherm zien. Ook kan je in de app de kaart zien van waar je gelopen hebt. Ook zijn de verschillende hartslagzones gedurende de activiteit te zien op de kaart.

Actieve zones

Met de feature 'minuten in actieve zones' meet de Charge 4 de tijd die je in elke hartslagzone doorbrengt. Deze feature stimuleert je om je bewegingsdoel te halen. Hierbij krijg je een melding als ze van hartslagzone veranderd. Ook kan je overzichten ontvangen van je dagelijkse minuten in actieve zones, zodat je weet of je goed op weg bent om je doelen te bereiken.

Sleeptracking

Naast het meten van activiteiten is het ook belangrijk om je slaap te meten. De Fitbit Charge 4 registreert de verschillende slaapfasen en geeft een nachtelijke slaapscore. Hierdoor zal je je slaapkwaliteit beter kunnen begrijpen en kan je zorgen voor een betere nachtrust. Dit is terug te vinden in de Fitbit app.

Meldingen

Blijf op de hoogte met oproep-, bericht- en appmeldingen binnen handbereik. Daarnaast kun je snelle antwoorden sturen (alleen Android). Beschikbaar wanneer je telefoon dichtbij is.

Spotify

De Fitbit Charge 4 beschikt over Spotify Connect & Control om muziek te bedienen. Versterk je training door muziek te bedienen, liedjes te liken en door je afspeellijsten en podcasts te bladeren vanaf de scherm van de Charge 4.

Batterij

De batterij van de Charge 4 gaat 4 tot 7 dagen mee op 1 lading, dit is afhankelijk van het gebruik. Bij het gebruik van GPS zal de Fitbit Charge 4 sneller opnieuw opgeladen moeten worden. Bij het gebruik van GPS zal de Fitbit ongeveer 5 a 6 uur mee gaan.

Compatibiliteit

De Fitbit Charge 4 werkt met Android smartphones met Android versie 7 of hoger. Voor de iPhone gebruikers is iOS 11 of hoger vereist en een iPhone 5s of nieuwer.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box