• Dé prijsvergelijker
  • 48.144 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Codenames - Gezelschapsspel

Houten speelgoed
€ 19.9519.95
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.013
lees meer
Codenames - Gezelschapsspel
unknown

Hun teamgenoten kennen deze spionnen enkel bij hun codenaam.

Beide teams gaan met elkaar de strijd aan en proberen als eerste contact te leggen met hun spionnen Zijn teamgenoten proberen de woorden van hun kleur te raden zonder daarbij spionnen van de tegenstander aan te wijzen. En natuurlijk wil iedereen wil uit de buurt van de huurmoordenaar blijven.

Een uniek woordspel, waarbij spelers associaties met woorden moeten zoeken. Probeer met één woord een aanwijzing te bedenken die op meerdere woorden op tafel slaat, zodat je medespelers snel veel punten kunnen scoren.
Hoge herspeelbaarheid: 400 verschillende woorden waarvan er steeds slechts 25 in een spel worden gebruikt, waardoor de associaties die spelers kunnen maken steeds anders zullen zijn!

Een spel voor twee teams (van onbeperkte grote), maar bevat ook regels voor 2 of 3 spelers.

Een echte Nederlandstalige versie! Geen 1-op-1 vertaling van de Internationale versie, maar….woorden die uniek zijn voor Nederland en België (plaatsnamen, cultuur, eten en drinken), woorden die in het Nederlands en Vlaams meerdere betekenissen hebben en woorden die in onze taal tot de verbeelding spreken of in verschillende categorieën passen.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box